Aktualitātes / 2013-2015

21.05.2015.
Latvijas kauss paliek pie Futbola Klubs Jelgava

Vakar Ventspilī norisinājās Latvijas kausa fināls starp Futbola klubs Jelgava un Futbola klubs Ventspils.

Uzvaru spēlē ar rezultātu 2:0 svinēja FK Jelgava un trešo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē kļuva par Latvijas kausa īpašnieku. Trīs fināli, trīs trofejas, tā ilggadējais komandas aizsargs Aleksandrs Gubins.

Igate sveic visus ar uzvaru un tic savai komandai, vēlot veiksmi tālākās Virslīgas un UEFA spēlēs!

18.05.2015.
Latvijas Kausa fināls FK Jelgava-FK Ventspils

Trešdien, 20.maijā plkst. 18.00 Ventspilī sāksies izšķirošā cīņa par Latvijas Kausu futbolā : savā starpā spēlēs FK “Ventspils” un FK “Jelgava” meistarkomandas.
FK “Jelgava” līdzjutējiem būs iespēja doties uz Ventspili ar īpašiem Jelgavas fanu autobusiem (bez maksas!!!). Tā kā autobusi nav bezizmēra, aicinām laicīgi pieteikties šim aizraujošajam braucienam (Jelgava – Ventspils – Jelgava), sūtot savu pieteikumu uz fkjelgava.jaunatne@gmail.com. Visiem, kas dosies uz “pilsētu ar rītdienu” ar fanu autobusiem, ieeja uz spēli īpašajā “Jelgavas fanu sektorā” būs bez maksas.
FK “Jelgava” Latvijas kausa finālā ir spēlējusi divreiz un divreiz ir izcīnījusi Kausu, pie kam katrreiz citā pilsētā (2010.gadā Rīgā un 2014.gadā Jelgavā) un nu ir pienācis laiks to paveikt arī Ventspilī!

08.11.2014.
FK Jelgava kopā ar Igati un līdzjutējiem izcīna Bronzas medaļas
Apsveicam un no sirds priecājamies! Mēs kopā to izdarījām! Virslīgas 36. kārtas spēlē šodien FK Jelgava : FS «Metta/LU izcīnīja uzvaru 3:1 un ieguva bronzas medaļas.
Informācijai.
Pēc 19 gadu pārtraukuma kopš futbola komandas RAF Jelgava laikiem Jelgavas futbols ticis pie Latvijas futbola augstākās līgas medaļām. Rīgā, Hanzas vidusskolas mākslīgā seguma laukumā 36. kārtas spēlē šodien FK Jelgava pirmo reizi sezonā (3:0) apspēlēja FS Metta/LU un sasniedza sezonas mērķi. Divi vārti spēlē Borisam Bogdaškinam, bet reizi precīzs bija uz maiņu iznākušais Artis Jaudzems.

02.11.2014.
Viss būs pašu rokās!
Futbola klubs Jelgava un tā lieldraugs Igate aicina visus līdzjutējus pievienoties noslēdzošajai sezonas spēlei 8. novembrī plkst.14.00 Rīgā, Hanzas vidusskolas laukumā pret FS Metta/LU.
Autobuss atties no ZOC plkst.12.30
Uz tikšanos! Braucam līdzi just! Braucam pēc uzvaras! Braucam pēc medaļas!

28.08.2014.
Futbola klubs Jelgava rīko sporta dienu.

Lielie pret mazajiem – futbols Jelgavā!

Sestdien, 30. augustā, Zemgales Olimpiskā centra stadionā ar spēli starp Futbola kluba (FK) Jelgava virslīgas komandu un 100 Jelgavas Futbola akadēmijas audzēkņiem sportiskā garā tiks ieskandināts jaunā mācību gada sākums. Jau tradicionāli, uzsākoties skolas gaitām, Futbola klubs Jelgava savā pilsētā rīko futbola svētkus.

No plkst. 10:30 – 10:55 notiks pulcēšanās pie Zemgales Olimpiskā centra (ZOC) lielā laukuma, lai jau plkst. 11:00 iesāktos Futbola kluba Jelgava sporta diena ar vadības uzrunu un svētku gājienu. Plkst. 11:40 notiks tradicionālā spēle – Futbola kluba Jelgava Virslīgas komanda pret 100 kluba jaunajiem futbolistiem.

„Sports ir adrenalīns, prieks, līdzjušana, kā arī labs laika pavadīšanas laiks kopā ar ģimeni. Aicinām šo dienu pavadīt sportiskās noskaņās, jo laikapstākļi solās būt silti un sausi,” jelgavniekus uzrunā Māris Peilāns, Ceļu būvniecības sabiedrība IGATE valdes priekšsēdētājs un Futbola kluba Jelgava prezidents.

Sestdien ikvienam būs iespēja arī nofotografēties pie ceļojošā Latvijas kausa, ko 21.maijā izcīnīja FK Jelgava. Uz kopīgu bildi būs iespēja „noķert”  kādu kluba virslīgas spēlētāju un treneri, kā arī jauniešu trenerus un kluba vadību.

Kurš būs izturīgāks un stiprāks? Nāciet un skatieties!

Vairāk informācijas lasi www.fkjelgava.lv

03.07.2014.
Sākas divu spēļu sacensība starp šī gada Latvijas kausa ieguvēju FK Jelgava un Norvēģijas titulētāko klubu “Rosenborg” BK
3.jūlijā notiks pirmā Eiropas līgas kvalifikācijas kārta, kurā spēkiem mērosies FK «Jelgava» un Trondheimas «Rosenborg».
Futbola klubs “Jelgava” viesos spēli aizvadīs Trondheimā 3.jūlijā (spēles sākums 19.00 pēc Norvēģijas laika), bet mājas spēle notiks Zemgales olimpiskajā centrā 10.jūlijā, plkst. 19.00.
Biļešu tirdzniecība jau ir uzsākta un tā notiek “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās.
Futbola draugiem biļetes cena EUR 4.00, bet fanu sektoros (1.sektors paredzēts “Jelgavas” faniem, 6.sektors – “Rosenborg” BK faniem) cena EUR 2.00 (jārēķinās, ka 1. un 6.sektorā mierīga futbola baudīšana var nesanākt!).
Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja brīva, neaizņemot sēdvietu.
Tie, kas biļetes nebūs paspējuši iegādāties iepriekšpārdošanā, tās varēs iegādāties 10.07.2014. ZOC pirms spēles no plkst. 17.00 un tās maksās EUR 5.00.

Labie darbi Lielajā Talkā

25.04.2014.
„Ceļu būvniecības sabiedrība „Igate”” informē Jelgavas iedzīvotājus, ka 2014.gada 25. aprīlī varētu būt traucēta pārvietošanās Satiksmes ielā, sakarā ar plānotajiem būvniecības darbiem Lielās Talkas ietvaros. Tiks turpināta gājēju celiņa izbūve.

Palīdzot sakārtot Jelgavas pilsētvidi, Igate Lielajā Talkā piedalās jau trešo gadu, un šoreiz plānots pabeigt gājēju celiņa izbūvi gar Satiksmes ielas 53. māju, tiks demontētas vecās dzelzsbetona plāksnes un no jauna veidota pamatne, lai turpinātu bruģēt iepriekšējā gadā iesākto ietvi.

„Ikdienā mums katram ir savi pienākumi – ja vēlamies sasniegt labus rezultātus darbā, tad darām ikvienu darbu kā priekš sevis, ja gribam parūpēties par saviem tuvākajiem, tad atrodam laiku, ko varam pavadīt kopā kvalitatīvi. 26. aprīlis ir diena, kad ikdienas notikumus nomaina atbildība pret mūsu apkārtni. Šī ir diena, kad kopā ar saviem darbiniekiem un ģimenēm varam sakārtot vidi, kurā dzīvojam un tas ir svarīgi ikvienam cilvēkam. Arī mums kā Jelgavas uzņēmumam tas ir svarīgi. Aicinu visus citus vietējos uzņēmumus iesaistīties šajā iniciatīvā un kopīgi padarīt tīrāku un drošāku vidi ap mums.” komentē Igate valdes priekšsēdētājs Māris Peilāns.

„Igate” turpina turēt īkšķus

24.04.2014
Piepildītā ZOC stadionā 1500 skatītāju klātbūtnē FK Jelgava Latvijas Kausa izcīņas pusfinālā dramatiskā spēlē ar 1-0 papildlaikā pārspēja FK Liepāja un iekļuva finālā. Latvijas Kausa izcīņas fināls notiks 21.maijā, kur spēkosies ar Rīgas Skonto. Tadējādi kluba 10 gadu jubilejas sezonā komandai ir iespēja otro reizi tikt pie prestižās trofejas, kas ļautu kvalificēties UEFA Eiropas Līgas Kausa izcīņai, kas sāksies jūlija sākumā. 2010./2011. gada sezonā FK Jelgava pēc uzvaras Latvijas Kausā, Eiropā Līgas kvalifikācijā tika ielozēta pret spēcīgo Norvēģijas Molde vienību un aizvadīja divas ļoti līdzvērtīgas spēlēs piekāpjoties saviem titulētajiem sāncenšiem divu spēļu summā tikai pēc izbraukumā gūto vārtu skaita kritērija. Tagad komandas uzmanība pievērsta Latvijas Futbola Virslīgas spēlēm un jau 1.maijā sezonas oficiālā mājas spēļu atklāšana plkst. 14.00 ZOC stadionā tiekoties ar Rīgas Daugava.

„Igate” priecājas

23.04.2014
Igate priecājās, ka komanda, Futbola klubs Jelgava, kuru atbalstām jau kopš 2008.gada, bet otro gadu esam komandas Lieldraugs ir iekļuvusi Latvijas kausa pusfinālā. Rīt, 2014.gada 23.aprīlī Lielais futbols atkal Jelgavā! Latvijas kausa pusfināls: FK Jelgava pret FK Liepāja! Nāc atbalsti savējos cīņā par Eirokausiem! Programma

„Igate” turpina pagalmu labiekārtošanu arī ārpus Lielās talkas

12.08.2013
Lielās talkas ietvaros SIA „Ceļu būvniecības sabiedrība „Igate”” aicināja jebkura labiekārtojama pagalma iedzīvotāju komandai pieteikt savu ideju un iniciatīvu, lai kopīgā darbā sakārtotu kādu no pilsētas pagalmiem. Kopā tika pieteikti 9 pagalmi. Izvērtējot pieteikumus, esam izvēlējušies pagalmu, kuru kopā ar tam tuvumā esošo māju iedzīvotājiem padarīsim skaistāku, negaidot īpašas talku dienas.

Pašā rudens sākumā „Igate” kopā ar Nameja ielas 2., 2.a un 4. iedzīvotājiem labiekārtos iekšpagalmu, atjaunojot šūpoles, smilšu kasti, soliņus, sakārtojot zaļo zonu un staigājamo taku segumus.

Mūsu bizness ir saistīts ar skaistākas un ērtākas vides radīšanu un tā kā Igate ir Jelgavas uzņēmums, tad ar savu māju sakārtošanu saprotam arī dalību pilsētas sakārtošanā.
Arī iepriekš „Igate” iespēju robežās ir atbalstījusi Jelgavas vides uzlabošanu un sakārtošanu, uzlabojot Jelgavas vidi ne tikai kā darbu izpildītājs dažādos projektos, bet arī pēc pašu iniciatīvas bez atlīdzības atbalstot idejas, lai Jelgavu padarītu skaistāku. Tā ir daļa no uzņēmuma misijas, tāpēc to darām ar prieku.

Jāatgādina, ka divus gadus „Igate” bija kā atbalstītājs daudzstāvu namu Satiksmes ielā 53 pagalma labiekārtošanā, līdzās rotaļu laukumam izbūvējot basketbola laukuma segumu aptuveni 40 kvadrātmetru platībā un nobruģējot ceļa segumu pie daudzstāvu nama.

liela_talkaLielajā Talkā „Igate” arī šogad palīdzēja daudzstāvu nama Satiksmes ielā 53 iedzīvotājiem, aicina uz iniciatīvu citus

Lielās Talkas šāgada Pagalmu labiekārtošanas kustības gaitā 2013.gada 27.aprīlī SIA „Ceļu būvniecības sabiedrība „Igate”” talkoja Satiksmes ielas 53.mājas pagalmā, palīdzot iedzīvotājiem tā labiekārtošanā.

„Igate” aicina arī citu Jelgavas pagalmu iedzīvotājus būt aktīvākiem, izrādīt iniciatīvu un pieteikties ar savu ieceri gan ārpus Lielās Talkas kampaņas, gan nākamā gada Lielajā Talkā. Uzņēmuma vienīgais nosacījums – talkošanā jāpiedalās pašiem iedzīvotājiem.

Mēs vēlamies, lai tas būtu kopīgs darbs, mēs neieradīsimies un neuzbursim brīnumu, bet ar mājas iedzīvotājiem strādāsim kopā. „Igate” ir gatava nākt palīgā ar savu darbu, ar tehniku un materiāliem.

Jebkura labiekārtojama pagalma iedzīvotāju komanda tiek aicināta pieteikt savu ideju un iniciatīvu, rakstot uz e-pastu igate@igate.lv līdz 2013.gada 31.maijam. Igate šo pasākumu domā atbalstīt jau šovasar, ārpus Lielās Talkas ietvariem, tāpat piedāvā savu palīdzību kādam pagalmam nākamā gada Lielajā Talkā.

Lielās Talkas ideja ir balstīta uz brīvprātīgu līdzdalību vides sakopšanā, radot saliedētību, pozitīvismu un labi padarīta darba sajūtu. Esi aktīvs arī Tu, jelgavniek!